hattrick youthclub
 

NT Skavti

Ste skavt za svojo državo in želite na naši spletni strani poiskati nadarjene igralce?

Selektor reprezentance U20 ali NT vas lahko na našem spletnem mestu registrira kot skavta. Nato lahko nadarjene igralce iščete v celotni naši bazi podatkov. Če ste sodelavec reprezentance, vendar še niste registrirani pri nas, se pogovorite s svojim selektorjem U20 ali NT. Takoj, ko vas prijavi za skavta, se morate le odjaviti in nato znova prijaviti, da bodo spremembe sprejete.

Ko je to opravljeno in prejmete skavtske pravice dostopa, boste v meniju 'My HY' našli element 'NT Scouting'. Ko kliknete na to, boste odprli iskanje po bazi podatkov predvajalnika.

Če ima selektor težave z vašo registracijo, mu pošljite povezavo do te strani.

NT selektor lahko določi enega skavta za glavnega skavta. Glavni skavt lahko dodaja, posodablja in briše tudi druge skavte. Upoštevajte, da se glavni skavt vsako sezono samodejno ponastavi, nato pa ga je treba znova določiti.

Nasveti za selektorja U20 in NT selektorja

Predstavitev

Spletna stran Hattrick Youthclub vas bo samodejno prepoznala kot selektorja U20 ali NT in boste imeli dodatne pravice dostopa. Skavte boste lahko registrirali in seveda znova izbrisali. Poleg tega boste lahko po vsej bazi podatkov iskali nadarjene igralce.

Kako dodati / izbrisati skavte

V meniju 'NT' najdete - 'NT skavti'. Tu lahko kot selektor U20 ali NT skavte registrirate tako, da vnesete njihovo uporabniško ime HT. Vsak skavt, ki ga želite dodati, mora biti že registriran pri HY. Ko se skavt enkrat registrira, se mora odjaviti in znova prijaviti, preden lahko začne sam skavtirati. Če želite izbrisati skavte, morate klikniti gumb za brisanje poleg njihovega imena.

Hattrick portal

Ko je mladinski igralec na seznamu priljubljenih, ga lahko premestite na Hattrick Portal Tracker. Hattrick Portal Tracker jih samodejno pridobi (vsaj enkrat na dan - v 20-urnem ritmu) in doda v svojo bazo podatkov. Starejši skavti, ki uporabljajo Hattrick Portal Tracker, jih lahko najdejo v “U20 Team” → “Opozorila” → “Novi igralci”, glej posnetek zaslona:

Pogosta vprašanja

Zakaj so izginili podatki o sposobnosti igralcev, prej pa so že bili vidni ?

Ko se uporabnik sinhronizira s HT, izbrišemo vse trenutne podatke o sposobnosti za vse trenutne igralce. To počnemo, ker je treba na podlagi novih informacij iz HT-ja (zbranih med sinhronizacijo) izračunati sposobnosti znova. Tako se po sinhronizaciji ne prikažejo informacije o spretnosti igralca.

Izračun sposobnosti pa sprožimo samodejno, ko uporabnik odpre stran (na primer matriko sposobnosti), kjer je treba sposobnosti prikazati. Pomembno je vedeti, da lahko ta izračun sproži le lastnik igralca, ne pa skavt. Če torej skavt odpre seznam priljubljenih in uporabnik po sinhronizaciji ni sprožil izračuna sposobnosti, za igralca ni mogoče prikazati informacij o sposobnosti.

Zavedamo se, da to ni optimalna situacija za skavte, toda ker je izračun sposobnosti zelo zahtevna naloga, je ne moremo izvesti, kadar koli je to potrebno. Zdaj morajo skavti uporabniku naročiti, naj odpre matriko sposobnosti (po vsaki sinhronizaciji), da zagotovi, da so na voljo vse veščine. Večina uporabnikov tako ali tako po sinhronizaciji odpre matriko spretnosti.

(“Matrika sposobnosti” je le primer, uporabnik lahko [na primer] odpre tudi priporočilo za postavitev ali podrobnosti o igralcu za vsakega od svojih igralcev.)

 
en/hy/nt_scouts.txt · Last modified: 2020/10/31 23:35 by BRANCIN